De dag is goed begonnen! Zeer goed zelfs .. een footshoot met Lindsay, gras, en heel veel bloemblaadjes! Met mn D90 en standaard Nikkor 18-205mm 1:3.5-5.6 lens.

Bekijk ze hier:

Needless to say ben ik er heel tevreden mee! Mooie foto’s, goed licht, leuke setting, .. Alles komt op mn Flickr morgen.

Buiten een paar kleine reportages in Borgloon voor het werk te hebben gedraaid zijn we nog een kleine shoot met Bokeh gaan doen, maar niet zo maar eentje, maar mijn Stijn’s Canon EOS 450D, en een Carl Zeiss 1,4/50 lens, met een adapter ring.

Bartok zei dat het niet kon werken, anderen dat het zou kortsluiten en zo (wat niet kan), tot ik het advies kreeg van kameraad voor de contactjes met tape af te plakken. Zo gezegd, zo gedaan. En ik moet zeggen, het is verdomd moeilijk om ermee te focussen ‘s nachts, maar de foto’s, en vooral de portretten en bokeh shots zien er geweldig uit! Hopelijk ook op de computer. :)

Die foto’s komen ook zeer binnenkort online!