Deze namiddag en vroege avond heb ik me onder eens kunnen uitleven.

Samen met _NF_ hebben we de living en tuin omgebouwd tot een studio, en ben ik ingewijd in de wereld van Flitsers en studiospots.

Ook heb ik een aantal nieuwe lenzen kunnen gebruiken en testen. Hieronder een lijstje vanuit mijn Lightroom Metadata.

Screen shot 2009-12-08 at 01.45.42.png

De onbekende lens is de enige echte Lensbaby Composer! Interessante lens, maar zeker niet iets voor in donkere locaties mee te prullen. De focus is zo nauw, en alles ligt zo manueel dat het echt wel moeilijk is scherp te stellen. De custom Bokeh filters zijn echt wel prachtig. (sterretjes ipv rond bokeh? Brilliant!)

Wat we ook geprobeerd hebben is de shot van “Light it, Shoot it, Retouch it” na te doen, of toch het basis idee er al van. Het valt te zien hoe ver het later gaat lukken, eens de tutorial verder loopt.

Bekijk alle foto’s *hier*!

Hopelijk volgen meer foto’s snel, want ik heb nog wat hele leuke ideetjes!