Over Seal heb ik wat gemixte gevoelens. Een grote meneer, met een goeie show, maar toch wel wat eisen. Waarschijnlijk staat er een team advocaten klaar mocht ik te veel negatiefs zeggen, dus over de strenge fotograaf eisen zal ik maar zwijgen. Voor de geïnteresseerde mensen, de familie Klum schijnt ook aanwezig geweest te zijn.

Maar genoeg daarover! De show zelf was een groot live spektakel waar Seal 100% centraal stond. Zijn eigen stukje podium in het midden van de frontstage, waar hij hit na hit uitknalde. In tegenstelling tot de ruige rock van de andere dagen, was dit eerder een ‘rustigere’ act, en bracht Seal’s Soul het marktplein in een trance. Tot natuurlijk de rocknummers begonnen, waar de handjes wel degelijk thuishoorden.

Ook moet ik wel zeggen dat na de show Seal nog bleef voor wat handtekeningen te zetten en spreken met mede artiesten en wat backstage crowd. Ik ben en blijf benieuwd hoe de man in het echte leven is, zonder hem als artiest, en zonder een management.