De laatste paar dagen ben ik extreem veel ballast aan het wegwerpen. Op alle vlakken dan. Met nieuws dat er aan zat te komen ben ik in een opruim manie gesprongen, wat er voor heeft gezorgd dat mijn kamer een series ander uiterlijk heeft gekregen. DVD Muur is nu een gezellig hoekje. Waar die muur was, is nu productie gekomen. Nu nog de Lord Of The Rings decoraties verplaatsen naar mijn werkmuur (waar alles tot zijn recht kan komen).

Enkel zorgt dat er ook voor dat ik specifiek door alles moet gaan, en een plekje moet vinden, of vuilbak. Grasduinen in het verleden, wat bewaard moet blijven. Interessant wel.

Ook op de website is er wat opgekuist. De homepage ziet er cleaner uit, met meer getargete informatie, waar Gowalla, Twitter en Flickr aandacht krijgen, in plaats van de overload aan informatie.

“There is no such thing as an information overload, only a filter malfunction”. Dixit een quote die ik deze morgen ergens las. Dus bij deze.

Ook is de Live In Concert page opgekuist. In plaats van een visuele feeling, werkt het nu puur op typografie en witruimte. Ik ben er wel blij mee. Ook ben ik, waar dat mogelijk is, de namen van de foto’s aan Flickr tags aan het koppelen. Dat is nu voor 60% gebeurd.

Ook de iOS Device icon is upgedate naar de hogere resolutie van de iPad. Ik moet wel zien in hoeverre de icon voor de Retina Display moet upgedate worden.

Dat is het zowat. Slaaptijd.