Mijn eerste Limbomania finale. Ik wist wel wat het was, en dat The Galactico’s gewonnen hadden 2 jaar geleden, maar daar eindigde het bij. Maar je kan niet samen met de Provincie werken, zonder aandacht te besteden aan deze rock concours van onze schone provincie.

Jammer genoeg heb ik de eerste 3 optredens (van ondermeer de winnende JFJ) gemist dankzij de foute uren op de Facebook page. Als er dan toch gewerkt wordt met Social Media, kan deze beter up to date zijn. Enfin, terug naar muziek!

Groepen volgend elkaar op met een hoog tempo, en sets van 20 minuten elk. Kort, hevig, maar meestal goed. Met hoge toppers F*ck You Stupid Loser (die met de 2de prijs én de publieksprijs ging lopen), en Lily Grace (die nog zeker van zich gaat laten horen! Mark my words)

Voor de rest kan ik niet veel zeggen, ik ben een fotograaf, geen grote schrijver. Ik kan wel zeggen dat ik van alles wat ik hoorde het niet echt eens was met de JFJ, hoewel ze natuurlijk niet door mijn oren beluisterd zijn vertrouw ik de passionele betogen van de kenners.

Net voor de prijs uitreiking bracht Alex Agnew een verkorte versie van zijn show, en counterde foutloos alle zattigheden dat door de zaal vlogen. Een goeie show, al was het soms wat omstreden (maar zo mag dat wel). Bekijk trouwens het interview dat ik heb gedaan met dan Alex hier:

Daarom kan ik jullie enkel doorverwijzen naar mijn Flickr Set van Limbomania. De firma dankt u! (En de firma (ik dus), dank Limbomania, Provincie Limburg, en bovenal Marketentser voor het gebruiken van haar Nikon 70-200 2.8 VR.