Het is alweer zo veer, een nieuwe Winterland.

Nadat vorig jaar een zusje van de Maastrichtse kerstmarkt werd geboren op ons Dusartplein, is het dit jaar terug, maar al weer dubbel zo groot. Achter de muur is alles ook opeens volgepropt met standjes, een achtbaan, en winkeltjes. Overal is de muziek te horen, en het enige wat mist is wat droge sneeuw (want als die nat is is het ook maar nat)

Op de opening mochten we Jaques Vermeiren, en de Luminus top verwachten (want die laatste sponsort alles als dat nog niet duidelijk was van hun gigantisch logo op de reuzenrad, of die logo’tjes op de rode jassen en zo.

Enfin, het was geslaagd, en eens de kerstboom op de grote markt staat, zullen we de Poepjéé eens in beeld brengen.

En tot dan kan er genoten worden van die Poepjéé op de volgende foto. Gemaakt met mijn iPhone, en bewerkt met Lightroom 3.

En voor meer fotojtes, kijk op Flickr!