Als die eerste 3 nog niet voor genoeg jeugdnostalgie zorgden, zorden deze laatste hier wel voor. Golden Earring was dé rock-topper van de avond. Met hun hits, nationaal en internationaal, vullen ze de markt met hun unieke sound, die ervoor zorgde dat deze reporter niet meteen backstage wou schrijven, maar naar het concert gaan genieten.

Als er dan nog woorden gezegd moeten worden, kan ik enkel het volgende zeggen. Net zoals een zeer goede wijn, is zelfs na bijna 50 jaar (in de zelfde opstelling!), Golden Earring enkel maar beter geworden.

Wat wel zeker het vermelden waard is, is hun fabuleuze live versie van Radar Love. Een zeker 20 minuten durende versie, inclusief een drumsolo waar de Universal Brass Band aan te pas kwam. Van een nummer tot een nieuwe hoogte te brengen gesproken!

Golden Earring. You still rock!